Jurist arbeidsrecht Eindhoven

Home » Jurist arbeidsrecht Eindhoven

Dé arbeidsjurist Eindhoven voor arbeidsrecht en ontslagbegeleiding

De flexibilisering van de arbeidsmarkt heeft de laatste jaren voor grote veranderingen gezorgd in het arbeidsrecht. Dat biedt werknemers en werkgevers zowel voor- als nadelen. Indien zich problemen voordoen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht kunt u als inwoner van Eindhoven de betaalbare arbeidsjurist Eindhoven inschakelen.

Betaalbare Arbeidsjurist Eindhoven

De Betaalbare Arbeidsjurist Eindhoven houdt zich bezig met het arbeidsrecht en ontslagbegeleiding in de breedste zin van het woord. Door enkel deze facetten van het recht te behandelen is de kennis van het arbeidsrecht paraat en up-to-date. Daarnaast is de kracht van Betaalbare Arbeidsjurist Eindhoven om complexe juridische vragen en problemen, te vertalen naar heldere en begrijpelijke taal.

Zo kan de Arbeidsrecht jurist Eindhoven u adviseren over uw arbeidsovereenkomst en de van toepassing zijnde cao. Ook kan Betaalbare Arbeidsjurist Eindhoven u begeleiden en vertegenwoordigen bij (dreigend) ontslag. Is er een geschil, en komen partijen er samen niet uit? Dan gaan we een procedure bij de kantonrechter of het UWV niet uit de weg.

Vaste prijsafspraak mogelijk bij de arbeidsrecht jurist Eindhoven

Samen bepalen we de koers waar u zich prettig bij voelt. U kunt er op vertrouwen dat de arbeidsjurist Eindhoven er alles aan zal doen, om voor u het meest gunstige resultaat te realiseren. We verliezen daarbij ons doel niet uit het oog. Er wordt voornamelijk op afstand gewerkt, zodat een scherp uurtarief kan worden gehanteerd. Veel zaken kunnen immers via email of telefonisch behandeld worden. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een afspraak te maken op mijn kantoor. Naast een aantrekkelijk uurtarief is het in veel gevallen ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken, zodat u in Eindhoven niet wordt overvallen door hoge rekeningen achteraf.

Heeft u een arbeidsrechtelijke vraag of probleem? Neem dan contact op met de Arbeidsjurist Eindhoven. Stuur een email naar info@betaalbare-arbeidsjurist.nl of vul het contactformulier in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt de jurist arbeidsrecht in Eindhoven o.a. inschakelen voor:

∎ Arbeidsconflict ∎ Arbeidscontract ∎ Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd ∎ Arbeidsrecht Eindhoven ∎ Beëindigingsovereenkomst ∎ Concurrentiebeding ∎ Juridisch advies Eindhoven ∎ Ontslag ∎ Ontslag met wederzijds goedvinden ∎ Ontslag op staande voet ∎ Ontslag tijdens ziekte ∎ Ontslag overeenkomst ∎ Ontslag regeling ∎ Reorganisatie ∎ vaststellingsovereenkomst ∎ Wettelijke opzegtermijn ∎ Ziek uit dienst

 

Show Comments