Jurist arbeidsrecht

Home » Jurist arbeidsrecht

Op zoek naar een jurist arbeidsrecht?

Dan bent u hier aan het goede adres! Betaalbare Arbeidsjurist kan u helpen met al uw vragen. Als jurist arbeidsrecht voor werknemers kunnen we u helpen als u vragen heeft over uw arbeidsovereenkomst of de van toepassing zijnde cao. Ook als er tijdens uw dienstverband vragen ontstaan over uw rechten en plichten als werknemer, kunt u contact opnemen met Betaalbare Arbeidsjurist.

Ontslagen? Raadpleeg een jurist arbeidsrecht!

Als u wordt ontslagen is het altijd verstandig een juridisch adviseur arbeidsrecht te raadplegen. Bent u het niet eens met het ontslag,  kan een specialist het ontslag namens u aanvechten. Daarnaast kan een jurist arbeidsrecht u informeren over uw rechten en plichten bij ontslag, zoals (eventueel) het recht op een ontslagvergoeding, of de toepasselijkheid van een concurrentiebeding.

Uw persoonlijke jurist arbeidsrecht

Bent u op zoek naar een juridisch adviseur met specialisatie arbeidsrecht? Neem dan contact op met de Betaalbare Arbeidsjurist. Betaalbare Arbeidsjurist werkt – zoals de naam al suggereert – met voordelige tarieven, zodat juridische hulp arbeidsrecht voor iedere werknemer betaalbaar is.

Overigens streeft Betaalbare Arbeidsjurist er altijd naar om (een gedeelte van) de kosten voor juridisch advies arbeidsrecht te verhalen op de werkgever. Stuur een email naar info@betaalbare-arbeidsjurist.nl of vul het contactformulier in. 

 

 

Show Comments