Arbeidsconflict Arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever? Wordt u bijvoorbeeld herhaaldelijk aangesproken of ontvangt u ‘officiële waarschuwingen’ waar u het gewoonweg niet mee eens bent? Voorkom negatief dossieropbouw en verweer!

Ontslagvergoeding Ontslagvergoeding

Als U ontslagen wordt, uw contract niet wordt verlengd of u akkoord gaat met ontslag met wederzijds goedvinden, in de meeste gevallen heeft u recht op een ontslagvergoeding!

Ontslag krijgen Ontslag krijgen

De wet geeft niet alleen aan wanneer uw werkgever u mag ontslaan, maar ook de wijze waaróp. Schakel een Arbeidsjurist in als u twijfelt of uw ontslag volgens de regels is verlopen, wellicht dat het ontslag teruggedraaid moet worden, of u recht heeft op ontslagvergoedingen!

 • backgroundBij thuiskomst van vakantie lag er een ontslagbrief op de mat, wegens reorganisatie. Ik heb dit probleem bij Willeke neergelegd en zij heeft dit naar volle tevredenheid voor mij afgehandeld.

  by Marja Smetsers
 • lauragoedIk werd ontslagen op mijn werk en kreeg allemaal brieven met moeilijke vaktaal (voor mij dan). Willeke heeft me hiermee geholpen en gezorgd dat het voor mij zo goed mogelijk geregeld was.

  by Laura van den Aker
 • backgroundWilleke is zeer vakkundig, zij kijkt naar de belangen van de werknemer, maar tevens ook hoe deze op een goede manier opgelost kunnen worden t.o.v. de werkgever. Het heeft mij ontzettend geholpen.

   

  by Nienke Janssen
 • joostgoedTijdens een conflict met mijn werkgever heeft Willeke mij uitstekend geholpen. Ze weet waar ze over praat en heeft me de juiste richting ingestuurd.

  by Joost van den Heuvel
<
>