Voorbeeld ontslagbrief

Home » Voorbeeld ontslagbrief

Ontslag nemen? Maak gebruik van voorbeeld ontslagbrief

Wilt u ontslag nemen bij de huidige baan? Schrijf dan een ontslagbrief. Deze ontslagbrief kan kort zijn. Omdat de brief rechtsgeldig moet zijn, dien je wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hier kun je een voorbeeld ontslagbrief (in Word) vinden.

Voorbeeld ontslagbrief : niet vergeten

Vergeet bij het schrijven van een ontslagbrief niet de datum te vermelden. De datum van de verzending ontslagbrief is belangrijk, omdat aan de hand daarvan de opzegtermijn wordt berekend.

Ontslag nemen juiste optie?

Bent u van plan om ontslag te nemen, maar wilt u dit liever niet? Bijvoorbeeld omdat u een conflict heeft met uw werkgever of collega dat onoplosbaar lijkt, vraag u zelf dan af of ontslag nemen wel de juiste optie is. Bedenk dat indien het ontslag op uw initiatief plaatsvind, u het recht op een WW uitkering verliest. Ontslag nemen is daarom niet altijd verstandig als u niet direct een nieuwe baan heeft.

Heeft u vragen over uw persoonlijke ontslagbrief? Of ziet u geen andere uitweg dan ontslag nemen, maar wilt u dit eigenlijk liever niet? Neem contact op met de Betaalbare Arbeidsjurist. Stuur een email naar info@betaalbare-arbeidsjurist.nl of vul het contactformulier in. 

voorbeeld ontslagbriefVoorbeeld ontslagbrief

Show Comments